7 Actori care au avut norocul să lucreze cu copiii lor în același film

Distribuie

Marii actori au un talent deosebit, iar unii îl transmit si copiilor lor. Pentru iubitorii de film, acest lucru este minunat. Am văzut cum Will Smith, Meryl Streep și Robin Williams și-au învățat copiii lor arta de a interpreta. Mulți dintre ei au ales să joace rolurile de tată, fiu sau mamă și fiică în aceleași filme, permițându-ne să apreciem relațiile lor naturale de familie.

Câțiva actori care au jucat în aceleași filme ca și copiii lor:

1. Will Smith și Jaden Smith

Am întâlnit acest cuplu de neuitat în filmul The Pursuit of Happyness, în 2006. Micul Jaden ne-a cucerit inimile la numai 8 ani. Chimia dintre ei a dezvăluit o relație puternică tată-fiu în afara ecranului. În 2013 au revenit să joace în filmul „After Earth”, unde au acționat din nou ca membri ai aceleiași familii.
2. Ben Stiller și Jerry Stiller

Ben și Jerry Stiller au jucat împreună în multe filme, printre care The Heart Break KidZoolander și Heavyweights. Cea mai cunoscută apariție a lor a fost în primul dintre acestea, în 2007, unde au acționat ca tată și fiu. În acest film, Jerry Stiller încearcă să-și consilieze fiul în moduri total greșite, în timp ce Ben este confuz în legătură cu decizia sa recentă de a se căsători.

3. Kirk, Michael și Cameron Douglas

3 generații cu numele de familie Douglas s-au reunit în comedia It Runs in the Family. Toți sunt actori mari. Kirk Douglas a fost primul care și-a stabilit numele la Hollywood, obținând o nominalizare la Oscar în 1949. În 1960, a ajuns la faima proeminentă prin filmul său Spartacus. Fiul său Michael este memorabil pentru dramele sale romantice și pentru abilitatea sa excepțională de a seduce și intriga spectatorii.

4. Meryl Streep și Mamie Gummer

Meryl Streep este una dintre marile actrițe din secolele XX și XXI, si la fiecare film ne arată cât de excepționale sunt abilitățile ei de actorie. Fiica ei, Mamie, nu este departe de ea, deși, deocamdată, am reușit să o vedem doar în câteva filme. Primul în care au jucat impreuna a fost Evening, în 2007. Insa, în filmul Ricki and the Flash, mama și fiica și-au arătat talentele lor deosebite.

5. Charlie Sheen și Martin Sheen

Martin Sheen, cunoscut pentru marele film Apocalypse Now, este tatăl celebrului actor Charlie Sheen, care a jucat timp de peste 10 ani în comedia „Two and a Half Men”. Deși sunt foarte diferiti în caracter, ambi s-au reunit în 2 filme: No Code of Conduct si Wall Street, unde au jucat tată și fiu.

6. Sylvester și Sage Stallone

Este imposibil să nu-l recunoști. Rocky Balboa este unul dintre cei mai memorabili boxeri din istorie, chiar dacă este fictiv. Din întreaga saga, filmul Rocky V are un stil mai diferit impreuna cu un nou factor semnificativ: apariția celui mai mare fiu al lui Sylvester Stallone, Sage. În ea, putem vedea că duetul își îndeplinește rolurile tatălui și fiului în mod natural și distractiv.

7. Colin și Tom Hanks

Incomparabilul Tom Hanks a jucat cu fiul său în filmul The Great Buck Howard în 2008. În acest film, principalul protagonist este surprinzător Colin, nu Tom. Tânărul își sfidează tatăl și pleacă de la facultate pentru a-și duce la îndeplinire visul: a deveni un mare scriitor.

Care este perechea ta preferată? Ați văzut vreunul dintre filmele lor? Distribuie opinia ta cu noi în secțiunea de comentarii!

Altii mai citesc si..