După ce a crescut fără tată, acest bărbat a realizat un canal YouTube pentru a veni in ajutorul copiilor care au nevoie de sfaturile unui tata

Distribuie

Comunitatea YouTube este plină de creatori și videografi de conținut uimitori. Și în timp ce platforma este cea mai cunoscută pentru muzică, comedie, jocuri, frumusețe și recenzii de conținut, există, de asemenea, un gen mai puțin popular, dar totuși foarte relevant – videoclipuri despre cum.

Un astfel de canal a obținut tracțiune și a făcut titluri recent. Tată, cum să fac? este un canal de îndrumare și tutorial fondat și condus de Rob Kenney. Canalul își propune să ofere sfaturi practice despre cum să faci lucruri mai mult sau mai puțin cotidiene, cum ar fi să le lege o cravată, să-ți bărbierești fața, să-ți calci o cămașă sau să deblochezi o chiuvetă sau o scurgere.

Cu toate acestea, în timp ce canalul trăiește în funcție de numele și obiectivul său, adică de a oferi sfaturi practice despre lucruri care contează de fapt, tocmai fundalul și scopul nobil al videoclipurilor sunt cele care fac ca întregul canal și omul din spatele său să fie deosebit și motivul pentru care a ajuns viral recent.

Vedeți, tatăl lui Rob si-a parasit familia sa de 8 copii când tocmai a pășit în adolescență, iar mama sa s-a transformat într-o alcoolica după ce nu a reușit să facă față stresului de a trăi fara un barbat in propria casă și trebuie să crească opt copii. În cele din urmă, la 14 ani, Rob a fost luat de fratele său de 23 de ani și de soția sa pentru a trăi într-o casă mobilă minusculă. Inutil să spun, viața nu a fost ușoară pentru Rob.

Astfel, având în vedere acest lucru, Rob și-a promis că nu va face aceleași greșeli pe care le-au făcut părinții săi: „Scopul meu în viața mea a fost să cresc adulți buni. Nu am vrut niciodată să fiu bogat. Nu am vrut niciodată să am neapărat succes. Scopul meu în viață a fost să cresc adulți buni – nu copii buni, ci adulți buni – pentru că am avut o copilărie fracturată ”, a explicat el într-un interviu acordat revistei Shattered.

Și asta a făcut-o. Acum este un soț de 29 de ani și un tată a doi copii, Kristine și Kyle. Paternitatea nu se termină niciodată cu adevărat, dar acum, după ce partea crucială s-a terminat și copiii își trăiesc propriile vieți, Rob a apelat la crearea videoclipurilor pe YouTube, oferindu-i lucrului un motto: „Sfaturile tatalui pentru sarcinile de zi cu zi.” Domnule, vă salutăm pentru lovitură!

De-a lungul anilor, a acumulat multă înțelepciune și cunoștințe practice, pe care a dorit să le transforme în lecții care nu sunt chiar predate în școli. Lecții practice de viață precum videoclipurile menționate mai sus. Până într-o zi, povestea lui a ajuns la un public mai larg.

Așadar, Rob a lansat un canal YouTube dedicat să ofere „dadvice” despre lucruri practice despre care, de obicei, i-ați cere tatălui sa va invete.

Cuvântul lui și al canalului său au început să-și croiască drum prin internet. Utilizatorul Facebook, Chris Hart, a postat un scurt rezumat al poveștii sale și despre modul în care s-a abonat imediat la canalul lui Rob. Postul a obținut peste 263.000 de reacții și 515.000 de acțiuni în prima zi de la înregistrare.

Utilizatorii Twitter, FaisalTreShah și earthygissel, au reținut același mesaj despre canalul bărbatului, câștigând colectiv peste 1,1 milioane de like-uri și 325.000 de retweet-uri în momentul acestui articol (iar numerele continuă să crească rapid în fiecare minut). Aceste tweet-uri și-au făcut drum sub formă de captură către Imgur și Reddit, obținând de asemenea peste 180.000 de vizualizări și, respectiv, 86.000 de note.

Curând, internetul a aflat despre povestea sa și i-a prezentat lui și canalului său, dragoste și susținere.

În cele din urmă, YouTube. În perspectivă, pe 7 mai, canalul a fost urmat de puțin peste 2.500 de persoane. Apoi a venit pe 19 mai – trecând printr-o săptămână de creștere în mii de zile, baza de abonați a canalului a crescut cu 471.000 într-o singură zi. Acum, canalul are 813.000 de abonați, iar numărul continuă să crească în mod sălbatic.

Povestea lui Rob este una de determinare și sârguință, cu un obiectiv umil și nobil de a nu perpetua greșelile altcuiva. Istoria canalului a vorbit despre volume, iar internetul a ajuns să respecte și să admire asta arătând grămadă de sprijin și împărtășind această poveste, precum și aderarea la comunitatea sa YouTube.

De atunci, Rob a ieșit cu un videoclip de mulțumire, mulțumindu-și din suflet pentru susținerea masivă și cum încă nu își poate înfăptui capul în jurul a ceea ce se întâmplă, după ce a sărit cu 400.000 de abonați într-o zi. El a primit, de asemenea, o mulțime de răspunsuri emoționale din partea celorlalți care nu aveau într-adevăr o relație normală (sau vreo relație deloc) cu tații lor, explicând modul în care videoclipurile sale i-au adus în lacrimi, amintindu-le că le lipseau tăticii. S-a ajuns la un grad în care videoclipurile sale acum rezonează mai mult decât doar la un nivel de practică.

Altii mai citesc si..