Gemenii cu diferite culori ale pielii și-au uimit mama inca de când s-au născut

Distribuie

Este posibil ca acești 2 copii să nu arate la fel, dar au o legătură unică. Chiar dacă mulți nu pot sa creadă asta la început, băiatul și fata sunt de fapt gemeni și, în ciuda diferențelor lor, conexiunea lor pare a fi cu adevărat încântătoare.

Există o șansă de 1 la 500 de a avea gemeni avand coloarea pielii diferită.

Chiar dacă șansele de a avea gemeni cu caracteristici diferite ale pielii, ochilor și părului sunt mici, nu este imposibil. Dar totuși, sa-ti vezi pentru prima oară copiii care poartă caracteristici diferite trebuie să fie o mare surpriză.

De fapt, când Judith Nwokocha (mama lor) a născut în 2016, ea a spus că a fost șocată: „Îmi amintesc că am crezut că asistenta mi-a predat copilul greșit.” Ei bine, nimeni nu o poate învinovăți.

Kachi are un caz rar de albinism

Kachi are albinism oculocutanat de tip 2, care este o afecțiune moștenită în care oamenii nu produc suficientă melanină (pigment) și acest lucru afectează aspectul lor, în principal la ochi, piele și păr.

Unul din patru copii are șansa de a fi afectat atunci când ambii părinți sunt purtători ai genei albinismului.

Chiar dacă are albinism, Kachi este perfect sănătos.

În ciuda albinismului său, în afară de faptul ca pielea ei este mai sensibilă la soare și ca trebuie să poarte ochelari datorită vederii ușor mai sărace, Kachi este perfect sănătosa.

Originară din Nigeria, Judith lucrează ca fotograf în Canada și surprinde o mulțime de fotografii din aventurile cotidiene ale lui Kamsi și Kachi.

Este firesc să presupunem că oamenilor le este greu să creadă că Kachi și Kamsi sunt gemeni. De fapt, unul dintre motivele pentru care Judith face atât de multe poze cu Kachi și Kamsi este pentru că vrea să îi dovedească fiicei sale cât de frumoasă este.

Judith vorbește în public despre cât de binecuvântată se simte că are acești 2 copii minunați și spune că, deși arată foarte diferit, în multe privințe se aseamănă, iar legătura lor crește mai puternic in fiecare zi.

Altii mai citesc si..